Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wehl

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Wehl schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp vind je populaire details over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder bekijk je op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Wehl en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-wehl

Alarminstallatie Wehl aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een agent onderzoekt de melding en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wehl? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier ontdek je welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn diverse alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wehl en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij onraad.

Een goed alarmsysteem kopen in Wehl?

Krijg verschillende offertes van installateurs in jouw buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Doetinchem houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1200,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Investering inclusief installatie: €1300,00 – €2050,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1150,00 oplopend tot €2300,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Wehl.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, ID, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wehl (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder check je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wehl. Zij kunnen je helpen met merken zoals Bosch en Zero Wire Interlogix. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Kilder, Loerbeek, Halle en Zelhem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen 10 handige tips om de kans op inbraak in Wehl te beperken. Check ook extra informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Wehl vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Somfy, D-Link, Bosch, TP-Link & Eufy, Netamo, Yale, Arlo, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Wehl?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Wehl voor thuis liggen tussen de €500,00 en €1000,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, de extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct wat de situatie is en of ze direct in actie moeten komen. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 & €50,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €450,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Wehl.


Postcodegebied: 7030, 7031

Plaats een reactie