Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kilder

Dankzij een alarmsysteem in Kilder beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp doorzoek je betrouwbare info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste check je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Kilder en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-kilder

Alarminstallatie Kilder aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch waarschuwingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. In veel gevallen is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kilder? In het onderstaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier kom je erachter welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kilder.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Kilder?

Ontvang gratis offertes van bedrijven uit de regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Montferland kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 tot wel €2050,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1100,00 – €1850,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bedrade componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1450,00 tot +/- €2200,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Kilder.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, ID, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kilder (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kilder. Zij hebben ervaring met merken als Security Center en Uni-T. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Loerbeek, Zeddam, Wehl en Halle.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kilder te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Kilder vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Vaak werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, Bosch, D-Link, EZVIZ of Arlo, Hombli, Yale, Eufy, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Kilder?

De kosten van een goed alarmsysteem in Kilder voor thuis liggen je tussen de €450,00 en €800,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het type alarm, extra services zoals camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een agent waarschuwt de bewoners als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €42,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €625,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Kilder.


Postcodegebied: 7035

Plaats een reactie