Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoog-Keppel

Door middel van een alarmsysteem in Hoog-Keppel voel je je een stuk veiliger thuis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we populaire details over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Hoog-Keppel en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-hoog-keppel

Alarminstallatie Hoog-Keppel laten aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging slaat het alarm aan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker onderzoekt de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoog-Keppel? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar de zwakke plekken liggen. Zo maak je een plan welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoog-Keppel en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gealarmeerd worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Hoog-Keppel?

Ontvang gratis offertes van installateurs in direct regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Bronckhorst hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Tevens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarieven inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €2000,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €975,00 oplopend tot €2350,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1300,00 – €2800,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Hoog-Keppel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoog-Keppel (februari 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de onderstaande tabel ontdek je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoog-Keppel. Zij hebben ervaring met merken als Honeywell en INIM. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Laag-Keppel, Hummelo, Drempt en De Steeg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden praktische tips om de kans op inbraak in Hoog-Keppel te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Hoog-Keppel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Zij faciliteren een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam of Arlo, Netamo, Hombli, Yale, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Hoog-Keppel?

De kosten van een slim alarmsysteem in Hoog-Keppel voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1375,00. De totale prijs hangt af van het gekozen systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. De operator waarschuwt de bewoners bij een noodgeval D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €42,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €250,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Hoog-Keppel.


Postcodegebied: 6997

Plaats een reactie