Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Steeg

Door het plaatsen van een alarmsysteem in De Steeg kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp check je goede informatie over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Daarnaast bieden we op deze site erkende beveiligingsbedrijven in De Steeg en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-de-steeg

Alarminstallatie De Steeg plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij verdachte omstandigheden gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Steeg? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan bepaal je welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Steeg en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De medewerker demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in De Steeg?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Rheden gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Ook dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €2150,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €1125,00 – €1750,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot €2000,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in De Steeg.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Steeg (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel delen wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Steeg. Zij kunnen je helpen met merken zoals Pikt-O-Norm en ABUS. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Drempt, Hoog-Keppel, Lathum en Giesbeek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in De Steeg te limiteren. Check ook extra informatie over Brandblusser.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf De Steeg vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij faciliteren een professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Regelmatig werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, Foscam, EZVIZ, TP-Link + Netamo, Arlo, Hombli, Yale, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in De Steeg?

De kosten van een goed alarmsysteem in De Steeg voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €900,00. De exacte prijs hangt af van welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt de centralist direct wat er gaande is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €50,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Wanneer het alarmsysteem afgaat ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per camera. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur De Steeg.


Postcodegebied: 6994

Plaats een reactie