Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Loerbeek

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Loerbeek heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarbij stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je uitgebreide informatie over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast bieden we op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Loerbeek en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-loerbeek

Alarminstallatie Loerbeek laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij verdachte omstandigheden gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een professional controleert het signaal en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Loerbeek? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier markeer je welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, SMS, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Loerbeek en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De vakman laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Loerbeek?

Vergelijk tarieven van vakmannen in direct regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Montferland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 – €1350,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een betrouwbaar systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1200,00 tot ongeveer €2050,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Investering inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2850,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Loerbeek.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Loerbeek (juni 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel vind je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Loerbeek. Zij hebben ervaring met merken als GPS Perimeter en Eurosafe. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Zeddam, Stokkum, Kilder en Wehl.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Loerbeek te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Camerabewaking.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Loerbeek vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, Foscam, EZVIZ, D-Link + Yale, Arlo, Eufy, Eve, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Loerbeek?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Loerbeek voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €800,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het soort systeem, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een dreigende situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 en €55,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, e-mail, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 per camera. Liever een oplossing met HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Plaats dan een HD IP camera vanaf €525,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Loerbeek.


Postcodegebied: 7036

Plaats een reactie