Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zeddam

Door het installeren van een alarmsysteem in Zeddam heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp vind je populaire details over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook bieden we op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Zeddam en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-zeddam

Alarminstallatie Zeddam installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat notificaties verstuurt bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij onraad gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zeddam? In dit handige stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo maak je een plan welke ingangen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zeddam en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De specialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Zeddam?

Vraag offertes op bij specialisten uit de regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Montferland hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Houd in acht dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €700,00 – €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 – €1950,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade componenten, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Investering inclusief aanleggen: €1900,00 tot +/- €2950,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Zeddam.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, druppel, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zeddam (mei 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de onderstaande tabel bieden wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zeddam. Zij kunnen je helpen met merken zoals GigaMedia en First Alert. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Stokkum, s-Heerenberg, Loerbeek en Kilder.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Zeddam te verkleinen. Check ook extra informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Zeddam vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, EZVIZ, Bosch, D-Link + Hombli, Yale, Arlo, Netamo, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Zeddam?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Zeddam voor thuis liggen je tussen de €425,00 en €1275,00. De totale prijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, de grootte van het huis, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €55,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij ongewone situaties wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €250,00 per aansluiting. Liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €425,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Zeddam.


Postcodegebied: 7038

Plaats een reactie