Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem s-Heerenberg

Door te kiezen voor een alarmsysteem in s-Heerenberg schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij onraad en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Via onze adviseurs lees je populaire info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder tonen wij op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in s-Heerenberg en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-s-heerenberg

Alarminstallatie s-Heerenberg aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij beweging gaat het alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in s-Heerenberg? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie weet je welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, lichtalarm, SMS, E-mail. Een interessante keuze is een standaard melding richting de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in s-Heerenberg.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in s-Heerenberg?

Ontvang gratis offertes van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Montferland beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders. Ook zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot +/- €2000,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1750,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1150,00 tot en met €2100,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in s-Heerenberg.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in s-Heerenberg (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel bieden wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in s-Heerenberg. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Trias en Netgear. Je bekijkt hier ook bedrijven en installateurs in Lengel, Azewijn, Stokkum en Zeddam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen praktische tips om de kans op inbraak in s-Heerenberg te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Stil alarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf s-Heerenberg vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In veel gevallen kan je kiezen voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link of Yale, Eve, Arlo, Eufy, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in s-Heerenberg?

De kosten van een compleet alarmsysteem in s-Heerenberg voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €850,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. Een professional belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 & €52,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, SMS. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bedrade camera vanaf €225,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera voor €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur s-Heerenberg.


Postcodegebied: 7040, 7041

Plaats een reactie