Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hee

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Hee schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Tevens signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. Met onze speciale keuzehulp lees je betrouwbare informatie over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste check je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Hee en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-hee

Alarminstallatie Hee laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. In sommige situaties is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hee? In dit handige stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor weet je welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hee en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De specialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Hee?

Ontvang gratis offertes van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Terschelling hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, buitensirene. Eveneens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot €2100,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De kans op een storing is minimaal, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €900,00 tot ongeveer €2100,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1450,00 tot +/- €2650,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Hee.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hee (december 2023)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de tabel hieronder delen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hee. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Duracell en Enforcer. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Kaard, Baaiduinen, West-Terschelling en Midlum.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Hee te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Informatie over alarmsystemen.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Hee vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Friesland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Meestal kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, Foscam, Somfy, TP-Link, D-Link & Arlo, Hombli, Yale, Eufy, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hee?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Hee voor thuis liggen je tussen de €425,00 en €1175,00. De totaalprijs komt tot stand door het type installatie, extra services zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij beweging, glasbreuk of rook checkt de centralist wat de actuele status is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en €52,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij detectie wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, SMS, e-mail, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera vanaf €625,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Hee.


Postcodegebied: 8882

Plaats een reactie