Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kaard

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Kaard heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In onze keuzehulp lees je goede details over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Kaard en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-kaard

Alarminstallatie Kaard plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat een melding zal versturen bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een specialist bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Kaard? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan kom je erachter welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kaard en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Kaard?

Ontvang gratis offertes van installateurs in de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Terschelling beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening. Daarbij heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat meer storingen kent.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1550,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 tot €1950,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1600,00 tot circa €2600,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Kaard.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kaard (december 2023)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kaard. Zij werken met gangbare merken als Amex en Konig. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Baaiduinen, Kinnum, Hee en West-Terschelling.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in Kaard te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Kaard vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Friesland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een zeer veilige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Steeds vaker heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, Bosch, Somfy, EZVIZ & Netamo, Eufy, Hombli, Arlo, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Kaard?

De kosten van een slim alarmsysteem in Kaard voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1200,00. De uiteindelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie controleert een centralist wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. De operator belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 en +/- €40,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, SMS, e-mail, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €275,00 per aansluiting. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Kaard.


Postcodegebied: 8883

Plaats een reactie