Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zelhem

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Zelhem voel je je een stuk veiliger thuis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp lees je populaire details over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Zelhem en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-zelhem

Alarminstallatie Zelhem laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij ongewone situaties gaat vaak een luid alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zelhem? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Zo kom je erachter welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zelhem.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Zelhem?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit de regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Bronckhorst hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening. Verder dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €1900,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1150,00 tot ongeveer €1650,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1800,00 – €2900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder lees je meer over veilig wonen in Zelhem.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zelhem (juli 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zelhem. Zij werken met gangbare merken als Sentrol en Royal Safe. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Halle, Wehl, Gaanderen en Hummelo.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Zelhem te verminderen. Lees ook meer info over Bedraad alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Zelhem vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een intelligente alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, D-Link, TP-Link, Foscam & Eufy, Eve, Yale, Arlo, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Zelhem?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Zelhem voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €1475,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, de grootte van de woning en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties checkt de centralist wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en €55,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, SMS, lichtalarm, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €150,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Zelhem.


Postcodegebied: 7020, 7021

Plaats een reactie