Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ulvenhout

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Ulvenhout voel je je een stuk veiliger thuis. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp bieden we uitgebreide informatie over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Ulvenhout en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-ulvenhout

Alarminstallatie Ulvenhout aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een specialist volgt de situatie meteen op en probeert contact te leggen met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ulvenhout? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier ontdek je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ulvenhout en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die gealarmeerd worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Ulvenhout?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Alphen-Chaam gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Eveneens zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Houd in acht dat batterijen op kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 oplopend tot €2050,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 tot €2200,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bedrade componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2200,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Ulvenhout.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ulvenhout (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel ontdek je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ulvenhout. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als PowerCell en Videx. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Bavel, Chaam, Strijbeek en Galder.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in Ulvenhout te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Bewegingsmelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Ulvenhout vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een complete alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In potentie heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, EZVIZ, Bosch, Somfy, D-Link & Eufy, Netamo, Yale, Eve, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Ulvenhout?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Ulvenhout voor thuis liggen ongeveer tussen de €475,00 en €1250,00. De totale prijs is afhakelijk van het soort systeem, extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een specialist neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €55,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €275,00 per stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €425,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Ulvenhout.


Postcodegebied: 4858

Plaats een reactie