Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Strijbeek

Met een alarmsysteem in Strijbeek schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp delen wij goede info over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend vergelijk je op deze pagina een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Strijbeek en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-strijbeek

Alarminstallatie Strijbeek installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingsinstallatie dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij ongewone situaties gaat het alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De operator bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodsituatie kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Strijbeek? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor bepaal je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Strijbeek en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Strijbeek?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Alphen-Chaam beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, buitensirene, camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, dat werkt op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot wel €1750,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1175,00 – €2200,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1650,00 tot €2300,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Strijbeek.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, tag, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Strijbeek (juni 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel tonen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Strijbeek. Zij kunnen je helpen met merken zoals Zorg Totaal en SMP. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Ulvenhout, Bavel, Galder en Dorst.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Strijbeek te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Camerabewaking.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Strijbeek vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een ingenieuze alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Dikwijls werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, EZVIZ, Bosch, D-Link + Hombli, Yale, Arlo, Eufy, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Strijbeek?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Strijbeek voor thuis liggen gemiddeld tussen de €350,00 en €1450,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de medewerker wat er gaande is en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker van de meldkamer neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €45,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €250,00 per camera. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera voor €375,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Strijbeek.


Postcodegebied: 4856

Plaats een reactie