Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Middenbeemster

Door het installeren van een alarmsysteem in Middenbeemster kan je met een gerust hart de deur uit. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. Met onze speciale keuzehulp bieden we populaire details over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste doorzoek je hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Middenbeemster en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-middenbeemster

Alarminstallatie Middenbeemster plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch detectiesysteem dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm afgaan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Middenbeemster? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier maak je een plan welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Middenbeemster.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Middenbeemster?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven in direct regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Purmerend beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling. Eveneens moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot wel €2000,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1100,00 oplopend tot €1650,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde componenten, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1750,00 – €2950,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Middenbeemster.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, tag, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Middenbeemster (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Middenbeemster. Zij kunnen je helpen met merken zoals Sandisk en Urmet. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Noordbeemster, Westbeemster, Zuidoostbeemster en Wijdewormer.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Middenbeemster te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Middenbeemster vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een complete alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Steeds vaker heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, Somfy, Foscam, EZVIZ of Hombli, Yale, Netamo, Eufy, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Middenbeemster?

De kosten van een slim alarmsysteem in Middenbeemster voor thuis liggen tussen de €575,00 en €875,00. De offerteprijs komt tot stand door het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen checkt de centralist wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent neemt contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €40,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij detectie kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Liever een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera vanaf €375,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Middenbeemster.


Postcodegebied: 1462

Plaats een reactie