Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kwadijk

Met een alarmsysteem in Kwadijk beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Als extra voordeel zal het huisalarm afgaan bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je populaire informatie over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien check je op deze site bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Kwadijk en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-kwadijk

Alarminstallatie Kwadijk laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger bekijkt de situatie en waarschuwt de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kwadijk? In het volgende stukje leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie ontdek je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kwadijk en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Kwadijk?

Vergelijk tarieven van bedrijven in jouw buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Edam-Volendam gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders. Eveneens moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot wel €2200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een betrouwbaar systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarief inclusief installatie: €1075,00 tot ongeveer €1950,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bekabelde onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1100,00 oplopend tot €1900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Kwadijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kwadijk (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder check je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kwadijk. Zij kunnen je helpen met merken zoals PowerSonic en Aten. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en installateurs in Middelie, Warder, Westbeemster en Noordbeemster.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de opties voor inbraak in Kwadijk te beperken. Of klik door voor meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Kwadijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In veel gevallen kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, D-Link, Foscam, TP-Link of Yale, Eve, Eufy, Arlo, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Kwadijk?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Kwadijk voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1175,00. De normale prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij overval, inbraak of brand. Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 en +/- €35,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €275,00 per unit. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera voor €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Kwadijk.


Postcodegebied: 1471

Plaats een reactie