Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem s-Gravenzande

Door gebruik te maken van alarmsysteem in s-Gravenzande is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij onraad en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je uitgebreide details over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op deze site verschillende beveiligingsbedrijven in s-Gravenzande en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-s-gravenzande

Alarminstallatie s-Gravenzande aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging gaat vaak een sirene af en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en belt direct de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in s-Gravenzande? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan bepaal je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in s-Gravenzande en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een voordelig alarmsysteem kopen in s-Gravenzande?

Vergelijk tarieven van bedrijven in jouw buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Westland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Verder zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Houd in acht dat batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 oplopend tot €2200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €1025,00 oplopend tot €1800,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1450,00 tot circa €2950,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in s-Gravenzande.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in s-Gravenzande (juni 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel bekijk je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in s-Gravenzande. Zij kunnen je helpen met merken zoals Leverkusen en Viper. Of bekijk bedrijven en installateurs in Benthuizen, Gelderswoude, Poeldijk en Ter Heijde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in s-Gravenzande te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Alarmlicht.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf s-Gravenzande vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In de regel kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, Foscam, Somfy, D-Link & Eve, Yale, Netamo, Hombli, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in s-Gravenzande?

De kosten van een volledig alarmsysteem in s-Gravenzande voor thuis liggen ongeveer tussen de €400,00 en €800,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en +/- €32,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij verdachte omstandigheden is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €225,00 per stuk. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur s-Gravenzande.


Postcodegebied: 2690, 2691, 2692, 2693, 2694

Plaats een reactie