Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gelderswoude

Door middel van een alarmsysteem in Gelderswoude kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Via onze adviseurs tonen wij betrouwbare info over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien bieden we op dit portaal verschillende beveiligingsbedrijven in Gelderswoude en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-gelderswoude

Alarminstallatie Gelderswoude laten plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een professional kijkt de melding na en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gelderswoude? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie kom je erachter welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Een interessante keuze is een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gelderswoude en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Gelderswoude?

Vraag offertes op bij beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Zoeterwoude houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. Tevens heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €1300,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 tot ongeveer €2300,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1400,00 tot €1900,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Gelderswoude.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gelderswoude (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel delen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gelderswoude. Zij kunnen je helpen met merken zoals Galaxy en Winland. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Moerkapelle, Zevenhuizen, Benthuizen en s-Gravenzande.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de opties voor inbraak in Gelderswoude te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Gelderswoude vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Steeds vaker heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, TP-Link, Bosch, Foscam of Arlo, Eufy, Eve, Netamo, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Gelderswoude?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Gelderswoude voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1300,00. De totale prijs hangt af van welk alarm je kiest, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat er precies gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent belt direct de bewoners of andere contactpersonen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €37,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 per stuk. Wil je een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Gelderswoude.


Postcodegebied: 2735

Plaats een reactie