Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zevenhuizen

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Zevenhuizen heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp vind je praktische informatie over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Tevens check je op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Zevenhuizen en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-zevenhuizen

Alarminstallatie Zevenhuizen laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een verdachte poging zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een expert volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zevenhuizen? In het volgende stukje vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan kom je erachter welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zevenhuizen en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De beveiligingsspecialist hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Zevenhuizen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in jouw buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Zuidplas houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking, buitensirene. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot wel €1700,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1150,00 tot wel €2300,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1350,00 tot circa €2700,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Zevenhuizen.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zevenhuizen (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel ontdek je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zevenhuizen. Zij hebben ervaring met merken als JSC Merseta en Sony. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Boskoop, Reeuwijk, Moerkapelle en Gelderswoude.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Zevenhuizen te beperken. Check ook extra informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Zevenhuizen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Groningen zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Meestal bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, Foscam, D-Link, Bosch, Somfy of Eve, Netamo, Yale, Arlo, Hombli.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Zevenhuizen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Zevenhuizen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €575,00 en €1325,00. De offerteprijs komt tot stand door het soort alarm, extra services zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de medewerker wat de situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator belt direct de bewoners of andere contactpersonen in het geval van een inbraak of brand. Met Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 & €47,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een ongewone beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een set met analoge camera’s, vanaf €300,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera vanaf €550,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Zevenhuizen.


Postcodegebied: 2760, 2761, 9354

Plaats een reactie