Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Angerlo

Door het installeren van een alarmsysteem in Angerlo beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp check je handige details over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Verder check je hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Angerlo en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-angerlo

Alarminstallatie Angerlo plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij ongewone situaties zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. Wanneer je dat wil is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De centralist ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Angerlo? In het onderstaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan weet je welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, SMS, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Angerlo.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Angerlo?

Vraag offertes op bij beveiligingsbedrijven uit de regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Zevenaar houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 – €1600,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot +/- €2400,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade sensors, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 tot €2000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Angerlo.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Angerlo (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Angerlo. Zij hebben ervaring met merken als GP en Jockel. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Giesbeek, Lathum, Tonden en Leuvenheim.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in Angerlo te limiteren. Check ook extra informatie over Telefoonmelding.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Angerlo vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Foscam, D-Link, TP-Link, Bosch + Netamo, Arlo, Hombli, Yale, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Angerlo?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Angerlo voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1075,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een noodgeval Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 en +/- €32,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €450,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Angerlo.


Postcodegebied: 6986

Plaats een reactie