Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Leuvenheim

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Leuvenheim beveilig je jouw huis tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp tonen wij populaire info over de systemen waar je uit kunt kiezen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste tonen wij hier landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Leuvenheim en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-leuvenheim

Alarminstallatie Leuvenheim plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een verdachte poging gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een expert kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Leuvenheim? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier ontdek je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de alarmcentrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Leuvenheim en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Leuvenheim?

Bekijk actuele prijzen bij experts uit de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Brummen hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking, bewegingsmelders. Tevens moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1850,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 oplopend tot €2250,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1600,00 tot ongeveer €3000,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Leuvenheim.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Leuvenheim (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Leuvenheim. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Ring en Omikron. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Tonden, Angerlo, Hall en Eerbeek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Leuvenheim te beperken. Of klik door voor meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Leuvenheim vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Dikwijls kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, Bosch, EZVIZ, Somfy, TP-Link of Arlo, Eve, Netamo, Yale, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Leuvenheim?

De kosten van een goed alarmsysteem in Leuvenheim voor thuis liggen tussen de €325,00 en €1175,00. De precieze prijs wordt beïnvloed door het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator neemt contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 & €47,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Wil je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Leuvenheim.


Postcodegebied: 6974

Plaats een reactie