Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Herveld

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Herveld beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we goede informatie over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Herveld en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-herveld

Alarminstallatie Herveld laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Herveld? In het stukje hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Op deze manier bepaal je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn meerdere type alarmen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Herveld.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Herveld?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Overbetuwe laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Tevens zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 – €1250,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1075,00 – €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Investering inclusief aanleggen: €1300,00 tot wel €2500,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Herveld.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pas, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Herveld (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Herveld. Zij kunnen je helpen met merken zoals EATON en CQR. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Valburg, Homoet, Andelst en Hemmen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Herveld te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Herveld vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een innovatieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Dikwijls heb je de keuze voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, D-Link, TP-Link, Bosch, Foscam & Hombli, Eufy, Arlo, Yale, Netamo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in Herveld?

De kosten van een slim alarmsysteem in Herveld voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €525,00 en €1000,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Als het alarm een signaal opvangt bekijkt een medewerker meteen wat er aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 & €35,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bedrade camera vanaf €300,00 per camera. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €400,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Herveld.


Postcodegebied: 6674

Plaats een reactie