Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Herwen

Dankzij een alarmsysteem in Herwen kan je met een gerust hart de deur uit. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp tonen wij populaire info over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend tonen wij op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Herwen en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-herwen

Alarminstallatie Herwen installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Herwen? In dit handige stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Herwen en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De beveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Herwen?

Krijg verschillende offertes van installateurs in jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Zevenaar gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling. Verder moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1800,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarieven inclusief installatie: €1275,00 – €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1450,00 tot wel €2900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Herwen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Herwen (maart 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel check je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Herwen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Sentrol en Allmatic. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Lobith, Tolkamer, Aerdt en Pannerden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden relevante tips de kans op inbraak in Herwen te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Herwen vergelijken in maart 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Mogelijk kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Somfy, EZVIZ, Foscam, Bosch & Eufy, Yale, Eve, Netamo, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Herwen?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Herwen voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €400,00 en €1225,00. De offerteprijs hangt af van het soort alarm, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en de jaarlijkse inspectie.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een expert stelt woningeigenaren op de hoogte Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €42,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, SMS, e-mail, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €300,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera vanaf €600,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Herwen.


Postcodegebied: 6914

Plaats een reactie