Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Tolkamer

Met een alarmsysteem in Tolkamer beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs verstrekken we uitgebreide details over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Verder bekijk je op dit platform erkende beveiligingsbedrijven in Tolkamer en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-tolkamer

Alarminstallatie Tolkamer aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een verdachte poging gaat er een luid (of stil) alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een specialist kijkt direct mee en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Tolkamer? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, E-mail, SMS, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. 7 dagen per week, de hele dag door controle. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Tolkamer en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De installateur vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Tolkamer?

Krijg verschillende offertes van specialisten in jouw regio

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Zevenaar laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 – €1950,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €900,00 tot +/- €2300,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde sensors, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot wel €2650,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Tolkamer.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, tag, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Tolkamer (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder tonen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Tolkamer. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Videx en Samsung. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Groessen, Loo Gld, Lobith en Herwen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Tolkamer te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Draadloos alarmsysteem.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Tolkamer vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een intelligente alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In potentie werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Foscam, Bosch, D-Link of Hombli, Yale, Netamo, Eve, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Tolkamer?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Tolkamer voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1450,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 en +/- €40,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij detectie ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €300,00 per aansluiting. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Tolkamer.


Postcodegebied: 6916

Plaats een reactie