Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Weurt

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Weurt heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens signaleert een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je goede informatie over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens verstrekken we op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Weurt en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-weurt

Alarminstallatie Weurt laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Soms wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker controleert het signaal en probeert contact te leggen met de bewoners. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Weurt? In dit handige stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan ontdek je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met het oog op inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, SMS, E-mail, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Weurt en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De vakman geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Weurt?

Vraag offertes op bij specialisten in de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Beuningen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Ook heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot +/- €2000,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1200,00 tot ongeveer €2400,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €2000,00 – €2000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Weurt.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, druppel, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Weurt (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Weurt. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Shopsecure en Western Digital. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Groesbeek, Heilig Landstichting, Eygelshoven en Bingelrade.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Weurt te verminderen. Check ook extra informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Weurt vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, D-Link, TP-Link, Foscam of Yale, Netamo, Hombli, Eve, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Weurt?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Weurt voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €1375,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt een medewerker meteen of er een dreigende situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional waarschuwt de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €37,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €425,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Weurt.


Postcodegebied: 6550, 6551

Plaats een reactie