Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Goorn

Door middel van een alarmsysteem in De Goorn voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp verstrekken we populaire informatie over de mogelijke systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in De Goorn en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-de-goorn

Alarminstallatie De Goorn installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Soms wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker kijkt de melding na en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Goorn? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Goorn en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De beveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een handig alarmsysteem kopen in De Goorn?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Koggenland beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1550,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €925,00 oplopend tot €2000,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 tot wel €2250,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in De Goorn.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Goorn (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het bijgaande overzicht check je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Goorn. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als JSC Merseta en Solo. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Zuidermeer, Benningbroek, Berkhout en Ursem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in De Goorn te verminderen. Check ook extra informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf De Goorn vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een complete alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In de regel kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, TP-Link, Somfy, EZVIZ of Netamo, Yale, Hombli, Arlo, Eve.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in De Goorn?

De kosten van een veilig alarmsysteem in De Goorn voor thuis liggen ongeveer tussen de €475,00 en €1200,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door het soort systeem, de extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist neemt meteen contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €47,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €175,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur De Goorn.


Postcodegebied: 1648

Plaats een reactie