Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heino

Door het installeren van een alarmsysteem in Heino kan je met een gerust hart de deur uit. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast heeft het huisalarm ook een melding bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we populaire informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Heino en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-heino

Alarminstallatie Heino laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij beweging wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de bewoners. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heino? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en kijk waar de zwakke plekken liggen. Daardoor bepaal je welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heino.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De beveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Heino?

Vergelijk tarieven van vakmannen in direct regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Raalte hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening. Ook moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat meer storingen kent.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot +/- €1550,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €1600,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1400,00 tot +/- €2850,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Heino.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heino (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heino. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Kenwei en Effeff. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Lierderholthuis, Dalmsholte, Wijhe en Wesepe.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Heino te beperken. Lees ook meer info over Brandbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Heino vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Overijssel leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In potentie heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam + Eufy, Eve, Arlo, Hombli, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Heino?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Heino voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €1175,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer neemt meteen contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €35,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een aantal slimme camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Heino.


Postcodegebied: 8140, 8141

Plaats een reactie