Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wesepe

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Wesepe verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp check je praktische informatie over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste doorzoek je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Wesepe en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-wesepe

Alarminstallatie Wesepe installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wesepe? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier markeer je welke ingangen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wesepe en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Wesepe?

Vergelijk tarieven van vakmannen in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Olst-Wijhe hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking. Verder moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €825,00 tot +/- €1200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1000,00 tot +/- €1800,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 oplopend tot €2950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Wesepe.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wesepe (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wesepe. Zij hebben ervaring met merken als Aver en Vaiani. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Wijhe, Heino, Olst en Nieuw Heeten.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen populaire tips om de opties voor inbraak in Wesepe te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Telefoonmelding.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Wesepe vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Overijssel kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een intelligente alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Bosch, TP-Link, D-Link, Foscam & Yale, Eve, Netamo, Arlo, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Wesepe?

De kosten van een goed alarmsysteem in Wesepe voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1275,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct of er een noodzaak is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert waarschuwt de bewoners bij een noodgeval Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €42,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, lichtalarm, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 p/stuk. Zoek je een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Wesepe.


Postcodegebied: 8121, 8124

Plaats een reactie