Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuw Heeten

Dankzij een alarmsysteem in Nieuw Heeten is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij brand of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we betrouwbare informatie over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast vergelijk je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Nieuw Heeten en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-nieuw-heeten

Alarminstallatie Nieuw Heeten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een foute beweging gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker analyseert de melding en belt direct de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuw Heeten? In het onderstaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo ontdek je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, E-mail, SMS, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuw Heeten en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De specialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Nieuw Heeten?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven in jouw buurt

Tips: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Raalte houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Verder moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat meer storingen kent.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €775,00 – €2000,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 oplopend tot €2200,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1750,00 tot circa €2200,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Nieuw Heeten.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuw Heeten (april 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel bekijk je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuw Heeten. Zij kunnen je helpen met merken zoals Lampertz en CQR. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Olst, Wesepe, Heeten en Broekland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuw Heeten te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Seniorenalarm.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuw Heeten vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Overijssel onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, TP-Link, Somfy, EZVIZ, Bosch & Eve, Yale, Arlo, Netamo, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nieuw Heeten?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Nieuw Heeten voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1150,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk controleert een centralist wat er gaande is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €35,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera voor €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Nieuw Heeten.


Postcodegebied: 8112

Plaats een reactie