Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Foxhol

Door middel van een alarmsysteem in Foxhol voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast zal het huisalarm afgaan bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij betrouwbare details over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. In aanvulling hierop check je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Foxhol en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-foxhol

Alarminstallatie Foxhol aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch apparaat dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Foxhol? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier kom je erachter welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, E-mail, SMS, geluidsalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Foxhol en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Foxhol?

Bekijk actuele prijzen bij experts in jouw buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Midden-Groningen hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €700,00 tot +/- €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1200,00 tot +/- €2150,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1300,00 tot €2050,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Foxhol.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Foxhol (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel check je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Foxhol. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Dahua en FireAngel. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Westerbroek, Waterhuizen, Kropswolde en Kiel-Windeweer.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Foxhol te verkleinen. Lees ook meer info over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Foxhol vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Groningen leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Meestal kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, Somfy, Foscam, Bosch & Netamo, Eufy, Arlo, Hombli, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Foxhol?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Foxhol voor thuis liggen gemiddeld tussen de €475,00 en €850,00. De echte prijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt de centralist direct wat de situatie is en of ze direct in actie moeten komen. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm. Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en +/- €35,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €225,00 p/stuk. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Foxhol.


Postcodegebied: 9607

Plaats een reactie