Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ohé en Laak

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Ohé en Laak is jouw woning dag en nacht beveiligd. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp doorzoek je uitgebreide informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Ohé en Laak en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-ohe-en-laak

Alarminstallatie Ohé en Laak laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch apparaat dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert analyseert de melding en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ohé en Laak? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan weet je welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ohé en Laak en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Ohé en Laak?

Vraag offertes op bij installateurs uit de regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer woningen in de gemeente Maasgouw beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene. Ook moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1300,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €975,00 oplopend tot €1950,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1700,00 oplopend tot €2500,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Ohé en Laak.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ohé en Laak (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht bekijk je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ohé en Laak. Zij hebben ervaring met merken als Cadxx en Lobeco. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Sint Joost, Susteren, Stevensweert en Maria Hoop.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Ohé en Laak te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Ohé en Laak vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Limburg leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een compleet en professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Regelmatig werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, D-Link, Somfy, Bosch of Arlo, Netamo, Hombli, Eufy, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Ohé en Laak?

De kosten van een slim alarmsysteem in Ohé en Laak voor thuis liggen tussen de €600,00 en €1000,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij brand, inbraak of glasbreuk zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De operator belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €45,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Ohé en Laak.


Postcodegebied: 6109

Plaats een reactie