Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sint Joost

Door middel van een alarmsysteem in Sint Joost heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp check je betrouwbare details over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Sint Joost en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-sint-joost

Alarminstallatie Sint Joost installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij onraad zal het alarm worden geactiveerd en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Sint Joost? In het gedeelte hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie markeer je welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sint Joost.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Sint Joost?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Echt-Susteren houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Verder moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Aandachtspunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot +/- €1450,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarieven inclusief installatie: €1175,00 oplopend tot €2300,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1400,00 – €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Sint Joost.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sint Joost (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht bieden wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sint Joost. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Sanyo en Marmitek. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Susteren, Roosteren, Ohé en Laak en Stevensweert.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven populaire tips om de opties voor inbraak in Sint Joost te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Camerabewaking.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Sint Joost vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In de regel bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, Somfy, EZVIZ, Bosch, Foscam & Arlo, Eve, Eufy, Netamo, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Sint Joost?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Sint Joost voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €1025,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. De beveiliger belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €45,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €225,00 p/stuk. Wil je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €575,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Sint Joost.


Postcodegebied: 6111, 6112

Plaats een reactie