Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beuningen

Met een alarmsysteem in Beuningen is jouw woning dag en nacht beveiligd. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je praktische details over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste check je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Beuningen en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-beuningen

Alarminstallatie Beuningen plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch detectiesysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een signalering gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodsituatie schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beuningen? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beuningen en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De vakman legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Beuningen?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Losser gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders. Eveneens moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1200,00 tot wel €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1150,00 tot en met €2300,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Beuningen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, ID, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beuningen (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht bieden wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beuningen. Zij werken met gangbare merken als CSAG en Texecom. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Denekamp, Weerselo, de Lutte en Overdinkel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven relevante tips de kans op inbraak in Beuningen te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Beuningen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Regelmatig kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Bosch, EZVIZ, TP-Link, Somfy + Arlo, Netamo, Hombli, Eve, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Beuningen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Beuningen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €600,00 en €1475,00. De exacte prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en of ze direct in actie moeten komen. Een professional waarschuwt de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €55,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij detectie ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €250,00 per aansluiting. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera voor €450,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Beuningen.


Postcodegebied: 6640, 7588

Plaats een reactie