Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Empe

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Empe voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. Met onze speciale keuzehulp tonen wij populaire info over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Empe en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-empe

Alarminstallatie Empe laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Empe? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier markeer je welke ingangen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Empe.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De woningbeveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Empe?

Vergelijk tarieven van vakmannen in direct regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Brummen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, rookmelders. Verder zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €775,00 – €1600,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €950,00 tot €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 tot en met €1950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Empe.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, tag, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Empe (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Empe. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Royal Safe en Sanyo. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Colmschate, Diepenveen, Nijbroek en Terwolde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Empe te limiteren. Check ook extra informatie over Telefoonmelding.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Empe vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Meestal heb je de keuze voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, D-Link, EZVIZ, TP-Link & Yale, Eufy, Arlo, Hombli, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Empe?

De kosten van een slim alarmsysteem in Empe voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1100,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het soort woning, en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een huisalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 & €37,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, e-mail, SMS, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 per aansluiting. Zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera vanaf €525,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Empe.


Postcodegebied: 7399

Plaats een reactie