Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Mariaparochie

Door middel van een alarmsysteem in Mariaparochie beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij water (lekkage), brand en gas. Met onze speciale keuzehulp bieden we goede info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien bekijk je op deze pagina mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Mariaparochie en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-mariaparochie

Alarminstallatie Mariaparochie laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De operator onderzoekt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Mariaparochie? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Aan de hand hiervan bepaal je welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Mariaparochie en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De specialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Mariaparochie?

Vergelijk tarieven van experts in de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Tubbergen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening. Ook zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 – €1350,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijzen inclusief installatie: €1300,00 oplopend tot €2050,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1550,00 tot circa €2400,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Mariaparochie.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pincode, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Mariaparochie (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het bijgaande overzicht tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Mariaparochie. Zij hebben ervaring met merken als Masterlock en Tzunali. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Harbrinkhoek, Zenderen, Aadorp en Saasveld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Mariaparochie te beperken. Check ook extra informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Mariaparochie vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Overijssel zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een compleet en professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Somfy, Bosch, TP-Link, D-Link, Foscam & Hombli, Arlo, Eufy, Yale, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Mariaparochie?

De kosten van een goed alarmsysteem in Mariaparochie voor thuis liggen gemiddeld tussen de €475,00 en €1425,00. De precieze prijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, de additionele services zoals camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een specialist waarschuwt de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een bekabelde analoge camera vanaf €175,00 per camera. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Mariaparochie.


Postcodegebied: 7614

Plaats een reactie