Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kallenkote

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Kallenkote beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp doorzoek je praktische details over de systemen waar je uit kunt kiezen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste vergelijk je op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Kallenkote en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-kallenkote

Alarminstallatie Kallenkote aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een signaal geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een ongewone beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een expert kijkt direct mee en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kallenkote? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met het oog op inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kallenkote.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De woningbeveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Kallenkote?

Vraag offertes op bij experts in jouw buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Steenwijkerland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €2250,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €975,00 oplopend tot €2200,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1800,00 oplopend tot €2450,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Kallenkote.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kallenkote (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het bijgaande overzicht tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kallenkote. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Tzunali en Theben. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in De Bult, Eesveen, Onna en Zuidveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kallenkote te limiteren. Check ook extra informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Kallenkote vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Overijssel leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Zij faciliteren een intelligente alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Somfy, EZVIZ, Foscam, TP-Link & Netamo, Eufy, Arlo, Yale, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Kallenkote?

De kosten van een goed alarmsysteem in Kallenkote voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €900,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, de additionele services zoals camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een noodgeval Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Zodra het alarm wordt getriggerd wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bedrade camera vanaf €300,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Kallenkote.


Postcodegebied: 8345

Plaats een reactie