Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Bult

Door middel van een alarmsysteem in De Bult is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp verstrekken we goede details over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Bovendien bekijk je op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in De Bult en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-de-bult

Alarminstallatie De Bult laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in De Bult? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan bepaal je welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Bult.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in De Bult?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in jouw buurt

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Steenwijkerland hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening, buitensirene. Eveneens dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €800,00 tot €2250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €1025,00 tot wel €1750,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €2000,00 tot wel €2900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in De Bult.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Bult (februari 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Bult. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Texecom en Uni-T. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Eesveen, Wapserveen, Kallenkote en Onna.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in De Bult te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf De Bult vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Overijssel zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, EZVIZ, Somfy, Bosch + Arlo, Eve, Eufy, Yale, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in De Bult?

De kosten van een volledig alarmsysteem in De Bult voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €425,00 en €1150,00. De echte prijs hangt af van het type alarm, de additionele services zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Op het moment dat er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €45,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €625,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur De Bult.


Postcodegebied: 8346

Plaats een reactie