Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oude Pekela

Dankzij een alarmsysteem in Oude Pekela beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp check je uitgebreide details over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast bieden we op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Oude Pekela en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-oude-pekela

Alarminstallatie Oude Pekela laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een verdachte poging slaat het alarm aan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent analyseert de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oude Pekela? In het volgende stukje lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oude Pekela en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Oude Pekela?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Pekela houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, afstandsbediening. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €775,00 – €1350,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1075,00 tot +/- €1700,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1250,00 oplopend tot €2700,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Oude Pekela.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oude Pekela (december 2023)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oude Pekela. Zij werken met gangbare merken als Lobeco en Siegen. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Winschoten, Heiligerlee, Nieuwe Pekela en Eexterveenschekanaal.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Oude Pekela te limiteren. Check ook extra informatie over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Oude Pekela vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Groningen onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Optioneel kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch, TP-Link & Eufy, Eve, Netamo, Yale, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Oude Pekela?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Oude Pekela voor thuis liggen ongeveer tussen de €575,00 en €1075,00. De precieze prijs komt tot stand door het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en €55,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €200,00 per aansluiting. Voorkeur voor haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €475,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Oude Pekela.


Postcodegebied: 9665

Plaats een reactie