Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Spanbroek

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Spanbroek beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs verstrekken we goede info over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Ook verstrekken we op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Spanbroek en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-spanbroek

Alarminstallatie Spanbroek laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging gaat vaak een luid alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. In veel gevallen is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Spanbroek? In ons speciale stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan maak je een plan welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Spanbroek en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Spanbroek?

Vraag offertes op bij installateurs uit de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Opmeer beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 – €1250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1175,00 tot ongeveer €1850,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1300,00 tot +/- €2600,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Spanbroek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Spanbroek (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel vind je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Spanbroek. Zij werken met gangbare merken als Grothe Velleman en Salvus. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Hoogwoud, Aartswoud, Obdam en Hensbroek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Spanbroek te verminderen. Check ook extra informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Spanbroek vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Vaak heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, Somfy, EZVIZ, TP-Link, D-Link + Eve, Arlo, Hombli, Eufy, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Spanbroek?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Spanbroek voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €475,00 en €800,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van welk alarm je kiest, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen controleert een centralist wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 & €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €200,00 per unit. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Spanbroek.


Postcodegebied: 1715

Plaats een reactie