Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem t Waar

Door te kiezen voor een alarmsysteem in t Waar beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs verstrekken we handige informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens doorzoek je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in t Waar en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-t-waar

Alarminstallatie t Waar laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een verdachte poging zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De beveiliger ziet direct wat de situatie is en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in t Waar? In ons speciale stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in t Waar en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De vakman geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in t Waar?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven uit de regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Oldambt houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening. Ook moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €725,00 – €1900,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 tot €2400,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1400,00 tot wel €1900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in t Waar.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in t Waar (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht ontdek je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in t Waar. Zij werken met gangbare merken als INIM en Visonic. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Nieuw Scheemda, Nieuwolda, Tjuchem en Meedhuizen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in t Waar te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Toegangscontrole.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf t Waar vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Groningen zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een zeer veilige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Steeds vaker kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, D-Link, Bosch, Somfy + Eufy, Hombli, Arlo, Netamo, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in t Waar?

De kosten van een compleet alarmsysteem in t Waar voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1075,00. De exacte prijs hangt af van welk alarm je kiest, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker probeert bewoners meteen te bellen als er sprake is van inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 p/stuk. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur t Waar.


Postcodegebied: 9942

Plaats een reactie