Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuw Scheemda

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Nieuw Scheemda voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je populaire details over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend check je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Nieuw Scheemda en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-nieuw-scheemda

Alarminstallatie Nieuw Scheemda plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij beweging gaat vaak een luid alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een specialist ziet direct wat de situatie is en neemt direct contact op met de betrokken klant. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuw Scheemda? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan markeer je welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuw Scheemda en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Nieuw Scheemda?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven in direct regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Oldambt beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €1300,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 tot €2250,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1550,00 tot ongeveer €2650,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Nieuw Scheemda.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuw Scheemda (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder delen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuw Scheemda. Zij kunnen je helpen met merken zoals Optex en Ring. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Nieuwolda, Wagenborgen, t Waar en Tjuchem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuw Scheemda te verminderen. Lees ook meer info over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuw Scheemda vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Groningen zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een vernuftige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Mogelijk kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Bosch, TP-Link, Somfy & Arlo, Yale, Eve, Netamo, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nieuw Scheemda?

De kosten van een slim alarmsysteem in Nieuw Scheemda voor thuis liggen tussen de €575,00 en €975,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten analyseert een operator wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Met Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €35,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €200,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Nieuw Scheemda.


Postcodegebied: 9943

Plaats een reactie