Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Warfhuizen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Warfhuizen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, geeft een melding bij een inbraakpoging en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs delen wij uitgebreide details over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder bieden we op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Warfhuizen en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-warfhuizen

Alarminstallatie Warfhuizen laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De centralist bekijkt de situatie en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Warfhuizen? In het stukje hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo ontdek je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Er bestaan allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Warfhuizen en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Warfhuizen?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Het Hogeland hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking. Tevens heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot +/- €2050,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 tot ongeveer €2350,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bekabelde componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1950,00 tot +/- €2850,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Warfhuizen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, ID, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Warfhuizen (december 2023)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel bieden wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Warfhuizen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Rokonet en Kenwei. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Eenrum, Pieterburen, Leens en Zuurdijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen 10 handige tips om de opties voor inbraak in Warfhuizen te beperken. Bekijk ook meer informatie over Stil alarm.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Warfhuizen vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Groningen kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een compleet en professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, Foscam, TP-Link, Bosch, EZVIZ of Eve, Yale, Eufy, Hombli, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in Warfhuizen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Warfhuizen voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €425,00 en €1000,00. De precieze prijs hangt af van welk alarm je kiest, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker probeert bewoners meteen te bellen Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €42,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een combinatie van basis camera’s, vanaf €175,00 per aansluiting. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €425,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Warfhuizen.


Postcodegebied: 9963, 9966

Plaats een reactie