Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hulten

Dankzij een alarmsysteem in Hulten voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs check je handige informatie over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast doorzoek je op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Hulten en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-hulten

Alarminstallatie Hulten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist bekijkt de melding en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hulten? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier markeer je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, lichtalarm, SMS, E-mail. Een interessante keuze is een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hulten en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Hulten?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in direct regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente Gilze en Rijen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Ook dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, dat werkt op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 – €1400,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1225,00 tot €2400,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1950,00 – €1950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Hulten.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hulten (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht ontdek je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hulten. Zij kunnen je helpen met merken zoals Zorg Totaal en Copper Safety. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Gilze, Riel, Molenschot en Rijen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven handig tips om de kans op inbraak in Hulten te verkleinen. Lees ook meer info over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Hulten vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, Somfy, D-Link, Foscam, TP-Link & Eve, Hombli, Eufy, Yale, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hulten?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Hulten voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €400,00 en €1400,00. De echte prijs wordt beïnvloed door welk alarm je kiest, extra opties zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de centralist direct wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een overval, inbraak of brand Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 en €32,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Zoek je een oplossing met HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera voor €625,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Hulten.


Postcodegebied: 5125

Plaats een reactie