Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kaag

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Kaag kan je met een gerust hart de deur uit. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp vind je populaire details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Kaag en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-kaag

Alarminstallatie Kaag installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer onderzoekt de melding en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kaag? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie weet je welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kaag en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De vakman geeft altijd een goed instructie. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Kaag?

Ontvang gratis offertes van installatiebedrijven in jouw buurt

Advies: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Kaag en Braassem beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Houd in acht dan batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1300,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1125,00 tot +/- €2100,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2100,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Kaag.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kaag (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het bijgaande overzicht tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kaag. Zij werken met gangbare merken als BT en X-Gen. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Lisserbroek, Sassenheim, Buitenkaag en Abbenes.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kaag te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Kaag vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, TP-Link, Somfy, Bosch of Eve, Arlo, Hombli, Yale, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Kaag?

De kosten van een slim alarmsysteem in Kaag voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1400,00. De echte prijs is afhakelijk van het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €47,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera vanaf €525,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Kaag.


Postcodegebied: 2159

Plaats een reactie