Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Geeuwenbrug

Door het installeren van een alarmsysteem in Geeuwenbrug beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je praktische informatie over de verschillende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder bekijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Geeuwenbrug en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-geeuwenbrug

Alarminstallatie Geeuwenbrug aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent bekijkt de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Geeuwenbrug? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op deze manier weet je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Geeuwenbrug en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De expert demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Geeuwenbrug?

Krijg verschillende offertes van specialisten in jouw buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Flink wat huizen in de gemeente Westerveld hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders. Verder zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 tot +/- €1550,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 tot +/- €1850,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1650,00 – €2700,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Geeuwenbrug.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, tag, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Geeuwenbrug (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de onderstaande tabel bieden wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Geeuwenbrug. Zij werken met gangbare merken als Shopsecure en Technomax. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Wittelte, Laag Zuthem, Dieverbrug en Wapse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven handig tips om de opties voor inbraak in Geeuwenbrug te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Geeuwenbrug vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Drenthe zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Zij bieden een ingenieuze alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Mogelijk bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, Bosch, EZVIZ, Foscam, Somfy + Arlo, Netamo, Eufy, Eve, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Geeuwenbrug?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Geeuwenbrug voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 en €1100,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker neemt meteen contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij detectie kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €175,00 per camera. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera vanaf €500,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Geeuwenbrug.


Postcodegebied: 7985

Plaats een reactie