Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Teroele

Door middel van een alarmsysteem in Teroele heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je praktische details over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens verstrekken we op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Teroele en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-teroele

Alarminstallatie Teroele laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij een signalering gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Soms wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De beveiliger kijkt de melding na en waarschuwt de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Teroele? In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan ontdek je welke ramen en deuren gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Desgewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Teroele en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Teroele?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente De Fryske Marren beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 – €1600,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €900,00 – €1700,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1350,00 tot €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Teroele.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Teroele (december 2023)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder tonen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Teroele. Zij kunnen je helpen met merken zoals Shopsecure en Technomax. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Langweer, Boornzwaag, Idskenhuizen en Tjerkgaast.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Teroele te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Koolmonoxidemelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Teroele vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Friesland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Optioneel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, Somfy, D-Link, TP-Link of Eve, Hombli, Yale, Eufy, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Teroele?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Teroele voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €500,00 en €1250,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt een medewerker meteen of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional zoekt meteen contact met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Met Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €30,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €250,00 per stuk. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Teroele.


Postcodegebied: 8524

Plaats een reactie