Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Boelenslaan

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Boelenslaan beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij betrouwbare informatie over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste vergelijk je hier erkende beveiligingsbedrijven in Boelenslaan en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-boelenslaan

Alarminstallatie Boelenslaan plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Boelenslaan? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier maak je een plan welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Een interessante keuze is doorschakeling van een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Boelenslaan en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De specialist geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Boelenslaan?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in direct regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Achtkarspelen kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 tot €1650,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 tot wel €1850,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde componenten, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1950,00 tot wel €2950,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Boelenslaan.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, druppel, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Boelenslaan (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Boelenslaan. Zij hebben ervaring met merken als Escalight en Ewent. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Wijnjewoude, Bakkeveen, Surhuisterveen en Houtigehage.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen relevante tips de opties voor inbraak in Boelenslaan te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Boelenslaan vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Friesland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Optioneel heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy of Hombli, Yale, Arlo, Eufy, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Boelenslaan?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Boelenslaan voor thuis liggen ongeveer tussen de €575,00 en €1175,00. De exacte prijs komt tot stand door het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert controleert een centralist wat er rondom het huis gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €52,50 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij beweging wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €150,00 p/stuk. Liever een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €525,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Boelenslaan.


Postcodegebied: 9233

Plaats een reactie