Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwland

Door middel van een alarmsysteem in Nieuwland is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je goede info over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Nieuwland en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-nieuwland

Alarminstallatie Nieuwland installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Steeds vaker wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een specialist analyseert de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwland? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier ontdek je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwland en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De installateur legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Nieuwland?

Vergelijk tarieven van vakmannen in de buurt

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Vijfheerenlanden kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot wel €2150,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €1700,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1350,00 tot +/- €2900,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Nieuwland.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, druppel, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwland (mei 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel check je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwland. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Alarmtech en Agfa. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Leerbroek, Kedichem, Arkel en Hoogblokland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we populaire tips om de kans op inbraak in Nieuwland te limiteren. Check ook extra informatie over Bewegingsmelder.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Nieuwland vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Utrecht leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In veel gevallen heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, Somfy, EZVIZ, Foscam + Netamo, Yale, Arlo, Hombli, Eve.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nieuwland?

De kosten van een slim alarmsysteem in Nieuwland voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1050,00. De daadwerkelijke prijs komt tot stand door het type installatie, de additionele services zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis controleert een centralist of er iets aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij brand, inbraak of een overval D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €45,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nieuwland.


Postcodegebied: 4243, 4245

Plaats een reactie