Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Leerbroek

Door middel van een alarmsysteem in Leerbroek verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp check je populaire details over de meest populaire systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bekijk je hier toonaangevende beveiligingsbedrijven in Leerbroek en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-leerbroek

Alarminstallatie Leerbroek plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een professional kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Leerbroek? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo kom je erachter welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Leerbroek.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Leerbroek?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Vijfheerenlanden kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €2100,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1225,00 tot +/- €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde onderdelen, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1800,00 tot +/- €2450,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Leerbroek.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Leerbroek (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het bijgaande overzicht ontdek je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Leerbroek. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Friedland en Pikt-O-Norm. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Kedichem, Werkendam, Nieuwland en Arkel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Leerbroek te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Sirenes.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Leerbroek vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Utrecht zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij bieden een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In veel gevallen kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, Bosch, Foscam, D-Link, EZVIZ of Hombli, Netamo, Yale, Eve, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Leerbroek?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Leerbroek voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €600,00 en €900,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker wat er gaande is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker van de meldkamer waarschuwt de bewoners bij een noodgeval Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 en +/- €40,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €300,00 per unit. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €625,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Leerbroek.


Postcodegebied: 4245

Plaats een reactie