Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Geerdijk

Door middel van een alarmsysteem in Geerdijk is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij praktische details over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder bekijk je op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Geerdijk en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-geerdijk

Alarminstallatie Geerdijk laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch apparaat dat een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Geerdijk? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan bepaal je welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Geerdijk en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Geerdijk?

Vergelijk tarieven van specialisten in jouw buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Twenterand hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, camerabewaking. Verder dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €800,00 – €1400,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1000,00 tot ongeveer €2000,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bedrade sensors, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1550,00 tot +/- €2200,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Geerdijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Geerdijk (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Geerdijk. Zij kunnen je helpen met merken zoals Hikvsision en Dahua. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Daarlerveen, Daarle, Beerzerveld en Vroomshoop.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven populaire tips om de opties voor inbraak in Geerdijk te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Geerdijk vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Overijssel zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een vernuftige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, Foscam, TP-Link, EZVIZ, D-Link of Yale, Eve, Hombli, Netamo, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Geerdijk?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Geerdijk voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €925,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert neemt contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €32,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €225,00 per camera. Liever een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera vanaf €525,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Geerdijk.


Postcodegebied: 7686

Plaats een reactie