Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beerzerveld

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Beerzerveld is jouw woning dag en nacht beveiligd. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs lees je goede informatie over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Beerzerveld en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-beerzerveld

Alarminstallatie Beerzerveld laten installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je een melding op je smartphone. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een specialist volgt de situatie meteen op en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beerzerveld? In het onderstaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor maak je een plan welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beerzerveld en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Beerzerveld?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Ommen hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €1900,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1225,00 oplopend tot €2250,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1900,00 tot ongeveer €2650,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Beerzerveld.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beerzerveld (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder vind je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beerzerveld. Zij hebben ervaring met merken als Lloyd en Security Center. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Geerdijk, Daarlerveen, Vroomshoop en Langeveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Beerzerveld te limiteren. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Beerzerveld vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Overijssel leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een effectieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Meestal kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch of Arlo, Netamo, Yale, Eve, Eufy.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Beerzerveld?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Beerzerveld voor thuis liggen tussen de €525,00 en €875,00. De precieze prijs wordt beïnvloed door welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het soort woning, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Als het alarm een signaal opvangt zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert waarschuwt de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een ongewone beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per camera. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Beerzerveld.


Postcodegebied: 7685

Plaats een reactie