Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Fleringen

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Fleringen beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs tonen wij goede informatie over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste vergelijk je op deze site bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Fleringen en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-fleringen

Alarminstallatie Fleringen laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een specialist onderzoekt de melding en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Fleringen? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Fleringen.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Fleringen?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Tubbergen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, camerabewaking. Evenzeer heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dan batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1300,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1000,00 oplopend tot €1950,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1800,00 oplopend tot €2700,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Fleringen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Fleringen (juni 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Fleringen. Zij werken met gangbare merken als GO en Urmet. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Reutum, Vriezenveen, Albergen en Manderveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je relevante tips de kans op inbraak in Fleringen te beperken. Check ook extra informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Fleringen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Overijssel zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een zeer veilige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Mogelijk heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, EZVIZ, Somfy, TP-Link + Eve, Arlo, Netamo, Eufy, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Fleringen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Fleringen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1125,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het soort systeem, extra services zoals camerabeveiliging of rookmelder, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. De operator stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €45,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een foute beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Fleringen.


Postcodegebied: 7666

Plaats een reactie